top of page

Zaščitna

sredstva

Z našimi izdelki vam zagotavljamo kvalitetno zaščito, saj smo v proizvodnji posebej pozorni na kvaliteto materiala in izdelave.

 

 

Pet prstne, kratke zaščitne rokavice za zaščito rok pri delu, kjer obstaja možnost površinske mehanske poškodbe. Primerna so za delo v gradbeništvu, kovinsko-predelovalni in lesni industriji. Ojačitev sega od korena prstov in zavzema celo dlan. Rokavice ustrezajo velikosti 11.

Pet prstne, dolge zaščitne rokavice za zaščito rok pri delu, kjer obstaja možnost površinske mehanske poškodbe. Primerne so za delo v gradbeništvu, kovinsko-predelovalni in lesni industriji. Primerne so tudi za zaščito pri varjenju. Ojačitev sega od korena prstov in zavzema celo dlan.

Rokavice so namenjene zaščiti rok pred mehanskim delovanjem s površinskimi učinki, primerne za čiščenje, vrtnarjenje, umazana dela itd. Uporabne v elektroindustriji, prehrambni industriji, steklarski industriji in pri lažjih delih v kovinski industriji in industriji gume in plastike. Zaradi dobrega prilagajanja roki omogočajo dober otip in so vsestransko uporabne.  Izdelujemo jih s  patentom ali brez in v treh velikostih: 6, 7 in 8.  

Pet prstne, kratke zaščitne rokavice iz govejega usnja za zaščito rok pri delu, kjer obstaja možnost površinske mehanske poškodbe. Primerna so za delo v gradbeništvu, kovinsko-predelovalni in lesni industriji.

Pet prstne, kratke zaščitne rokavice iz govejega cepljenca za zaščito rok pri delu, kjer obstaja možnost površinske mehanske poškodbe. Primerne so za delo v gradbeništvu, kovinsko-predelovalni in lesni industriji. 

Rokavice so namenjene zaščiti rok pred mehanskim delovanjem s površinskimi učinki. Uporabne v elektroindustriji, prehrambeni industriji, steklarski industriji in pri lažjih delih v kovinski industriji in industriji gume in plastike. Zaradi dobrega prilagajanja roki omogočajo dober otip in so vsestransko uporabne. Izdelane so iz svinjskega velurja in manšete iz govejega cepljenca. 

Rokavice so namenjene zaščiti rok pred mehanskim delovanjem s površinskimi učinki. Uporabne v elektroindustriji, prehrambeni industriji, steklarski industriji in pri lažjih delih v kovinski industriji in industriji gume in plastike. Zaradi dobrega prilagajanja roki omogočajo dober otip in so vsestransko uporabne. Izdelane so iz svinjskega velurja.

Rokavice so namenjene zaščiti rok pred mehanskim delovanjem s površinskimi učinki. Uporabne v elektroindustriji, prehrambeni industriji, steklarski industriji in pri lažjih delih v kovinski industriji in industriji gume in plastike. Zaradi dobrega prilagajanja roki omogočajo dober otip in so vsestransko uporabne. Izdelane so iz svinjskega velurja in manšete iz govejega cepljenca. Pri šivanju uporabljamo ognjevaren sukanec zato so rokavice primerne tudi za tik varjenje.

Torba za orodje je izdelana in kvalitetnega galanterijskega usnja. Je odličen pripomoček za shranjevanje orodja in ostale opreme. Z njeno pomočjo bo vaše orodje vedno na svojem mestu.

Please reload

Dolge zaščitne rokavice za zaščito rok pri delu pred površinskimi mehanskimi poškodbami. Rokavice so v celoti izdelane iz govejega cepljenca in podložene s flanelo (100% bombaž). Pri šivanju uporabljamo ognjevaren sukanec. Rokavice so namenjene za zaščito pri varjenju.

Kratke zaščitne rokavice za zaščito rok pri delu pred površinskimi mehanskimi poškodbami. Primerne za delo v kovinski, lesni industriji, transportu, za delo v skladišču, delo na vrtu in vsakodnevna opravila. Zgornji del rokavice je sestavljen iz keper tkanine, ojačitve za prste, sklepe, dlan pa so izdelane iz govejega usnja. V predelu zapestja imajo rokavice všito elastiko.

Kratke ženske zaščitne rokavice za zaščito rok pri delu pred površinskimi mehanskimi poškodbami. Primerne za delo v kovinski, lesni industriji, transportu, za delo v skladišču, delo na vrtu in vsakodnevna opravila. Zgornji del rokavice je sestavljen iz keper tkanine, ojačitve za prste, sklepe, dlan pa so izdelane iz govejega usnja. V predelu zapestja imajo rokavice všito elastiko.

Rokavice so namenjene zaščiti rok pred mehanskim delovanjem s površinskimi učinki in običajnim mrzlim vremenom. Namenjene so tudi za delo v hladilnicah. Izdelane so iz govejega usnja in podloge iz termo flisa. 

Dolge zimske zaščitne rokavice so namenjene zaščiti rok pred mehanskim delovanjem s površinskimi učinki in običajnim mrzlim vremenom. Namenjene so tudi za delo v hladilnicah. Izdelane so iz govejega usnja in podloge iz termo flisa. 

Ženske, moške in otroške rokavice so namenjene zaščiti rok pred mehanskim delovanjem s površinskimi učinki, primerne za čiščenje, vrtnarjenje, umazana dela itd. Zaradi izredne mehkobe in dobrega prilagajanja roki omogočajo dober otip in so vsestransko uporabne. 

Uporabljajo jih varilci za zaščito delovne obleke iz tekstila pred iskricami, ki nastajajo pri varjenju ali kot dodatno zaščito nad usnjeno zaščitno obleko. V celoti so izdelani iz govejega cepljenca ali boks usnja, za zapenjanje so izdelani trakovi s kovinskimi zaponkami. Izdelujemo jih v dveh velikostih: 70 x100 cm in 70 x 70 cm.

Usnjeni ščitniki za kolena so namenjeni zaščiti kolen pred poškodbami in umazanijo. Zunanji del je izdelan iz govejega usnja, v notranjosti pa se skriva podloga iz filca. Uporabni so kot zaščita pri delu v industriji, za zaščito parketarjev, keramičarjev …

Vložki za škornje so primerni kot toplotna zaščita stopal za delo na prostem v zimskem času, delo v hladilnicah in za zasebne ali športne namene. Izdelani so iz termo flisa v obliki nogavice s širšim zgornjim delom za lažje obuvanje. Na voljo tako moški (vel. 41-46) kot ženski (vel. 36-40) vložki za škornje.

Please reload

Uporabljajo jih varilci za zaščito rok od zapestja nad komolec oz. do ramen. Z njim zaščitimo delovno obleko iz tekstila pred iskricami, ki nastajajo pri varjenju ali ga uporabimo kot dodatno zaščito nad usnjeno bluzo. V celoti so izdelani iz govejega cepljenca in na robu stisnjeni z elastiko.  Izdelujemo jih v dveh velikostih, kratki in dolgi.

Usnjeno bluzo uporabljajo varilci za zaščito zgornjega dela telesa pred iskricami, ki nastajajo pri varjenju. Bluza je izdelana iz govejega usnja. Na željo kupca je lahko zadnji del izdelan iz keper tkanine.  Izdelujemo jih v velikostih od 46 do 64.

Usnjene hlače z naramnicami uporabljajo varilci za zaščito spodnjega dela telesa pred iskricami, ki nastajajo pri varjenju. Hlače so v celoti izdelane iz govejega usnja.  Izdelujemo jih v velikostih od 46 do 64.

 

PVC predpasniki so namenjeni za zaščito telesa pred prašnimi delci, umazanijo in vlago.  Izdelujemo jih v treh velikostih: 90 x 70 cm, 80 x 110 cm in 90 x 120 cm. V beli barvi so primerni za prehrambeno industrijo, čiščenje, delo v laboratorijih, farmaciji in kemijski industriji. Predpasniki sive ali zelene barve pa so primerni za monterska dela, kmetijska opravila, v kamnoseštvu, …

PVC narokavniki so namenjeni za zaščito rok od zapestja nad komolec oz. do ramen pred prašnimi delci, umazanijo in vlago. Izdelani so iz PVC materiala in na robu stisnjeni z elastiko. V beli barvi so primerni za prehrambeno industrijo, čiščenje, delo v laboratorijih, farmaciji in kemijski industriji. Predpasniki sive ali zelene barve pa so primerni za monterska dela, kmetijska opravila, v kamnoseštvu, …

Usnjene gamaše iz govejega usnja za dodatno zaščito delovnih čevljev oz. dela nog do kolen pred iskricami, ki nastajajo pri varjenju. Ščitijo pred površinskimi in mehanskimi poškodbami. Njihovo velikost lahko reguliramo z zaponkami.

Usnjene blazine so v celoti izdelane iz govejega cepljenca. Notranji del sestavlja moltopren pena. So odličen pripomoček za lažje delo varilcev, delujejo kot dodatna zaščita kolen, kadar je potrebno varjenje v določenem položaju. Na voljo v več velikostih: 60 x 40 cm, 40 x 40 cm, 50 x 50 cm in dveh debelinah; 10 ali 5 cm.

Izdelani so iz mehkega usnja in so namenjeni kot zaščita za palec ali ostale prste, kjer prihaja do dolgotrajnih obremenitev pri delu.

Usnjen zapestni pas je izdelan iz govejega usnja, njegova podloga je iz filca in je namenjen za zaščito zapestja pri različnih opravilih.

Please reload

Izdelujemo tudi

različna pokrivala,

filter vreče, zaščitne zavese,

kompenzatorje, …

 

 

Za več informacij nas pokličite:  041 787 190

Za več informacij nas pokličite:  041 787 190

bottom of page